Search Party
Show Details
 • SEARCH PARTY

  Søndage kl. 21:00

   

  Med Den 12. februar har TNTs helt nye originalserie Search Party premiere. Det mørke komediedrama fra producerne af Broad City, handler om fire unge venner, der bliver infiltreret i en sag om en forsvunden person. 

  Serien foregår i New Yorks hippe kvarter Williamsburg, og følger Dory (Alia Shawkat), samt hendes gruppe af karismatiske og narcissistiske venner. De er alle identitetssøgende og forsøger at finde deres plads i livet, især Dory afspejler sig selv i omverdenen, og finder sit eget liv en smule trivielt. En dag opdager de, at en tidligere bekendt fra College er forsvundet, og for Dory bliver efterforskningen et fast holdepunkt i livet. Sammen med vennerne påbegynder hun en rejse, fjern fra det komfortable storbyliv, for at finde den forsvundne pige Chantal. 

  Search Party er en guide til unge mennesker, der transformerer overgangen fra ungdoms- til voksenlivet, til en intens oplevelse med alverdens muligheder rundt om hjørnet – en oplevelse der udsuger alt det kedelige, ved at blive voksen. 

  Serien er produceret af Michael Showalter (My Name Is Doris), Sarah-Violet Bliss, Charles Rogers, Tony Hernandez (Broad City, Inside Amy Schumer) og Lilly Burns (Broad City).

   

 • Newsfeed